Au vizitat planeta

Stream Research

            by ElQual

Lacramioara Loghin - Managing Director

Exact Cercetare si Consultanta

www.exactcc.ro

“El Qual este o companie reprezentata de oameni profesionisti, implicati si foarte proactivi in a oferi solutii potrivite pentru realizarea unui proiect. Ne-a placut foarte mult la ei dedicarea in a face lucrurile foarte bine si comunicarea extraordinara pe tot parcursul desfasurarii proiectului.”

Razvan Ichim - Field Manager

GfK Romania

www.gfk-ro.com

“De fiecare data cand am lucrat impreuna cu ElQual, am gasit un partener de incredere, care ne-a livrat date de calitate si a actionat cu promptitudine. Am apreciat in mod deosebit transparenta si flexibilitatea lor, calitati esentiale intr-o relatie sanatoasa de business.”

Noel Stefan - Research Manager

Marketscope

www.marketscope.ro

“Echipa ElQual este una dinamica, flexibila si orientata spre intelegerea nevoilor reale ale clientilor. Am colaborat foarte bine cu ei pana acum si vom continua sa colaboram si in viitor.”

Cristian Stefanescu - Director

MIA Marketing (Institutul de Marketing MIA)

www.romia.ro

“Seriozitatea, proactivitatea si incadrarea in termenele stabilite sunt elementele de baza cu care se poate mandri echipa ElQual. A fost o adevarata placere sa lucram cu ei si sa ne bucuram de o colaborare frumoasa, bazata mai ales pe deschiderea fata de client si o comunicare foarte buna in toate etapele implementarii proiectelor.”

Anca Dumitru - Field Manager

Unlock Market Research

www.unlock-research.com

“ElQual este tanara, este dinamica, si, in acelasi timp, se bucura de o vasta experienta in derularea si finalizarea cu succes a tuturor proiectelor in care se implica; stie sa comunice si sa preintampine situatiile dificile. Toate acestea fac din ElQual echipa cu care iti doresti sa lucrezi.”

Retail Insights

            by ElQual

Afilieri Elqual

SORMA - Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice

ESOMAR - The European Society for Opinion and Market Research